Lessen

Yoga is voor iedereen. Je wordt je bewust van je adem, ontdekt je eigen grenzen, vindt je balans en leert je ontspannen.

Lestijden

Ik geef op dinsdagavond in de Meijezaal van de Milandhof te Zegveld om 19.30 en 20.45 uur. En op donderdagavond in de gymzaal van de Margrietschool, Oeralstraat in Woerden om 20.00 uur. De lessen duren een uur. Je bent altijd welkom om een gratis proefles te volgen.  Graag wel even bellen  of emailen.  Telnr. 06-12917489.

In de schoolvakanties is er geen les. De zomervakantie begint op 1 juli t/m 25 aug

Benodigdheden

Voor de yogales moet je zelf een yogamatje meenemen. Bij liggende of zittende oefeningen is het fijn een handdoek over het matje te leggen. Ook een kussentje kan prettig zijn. Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Voor de eindontspanning is het goed warme kleding of een dekentje bij je te hebben.

Kosten

De kosten van de lessen 32 euro per maand, aan het begin van de maand over te maken op banknummer NL76INGB0000017664. Bij starten midden in de maand wordt het bedrag aangepast. Losse les is €12,50, knipkaart 10 lessen is €100. Wel tevoren aanmelden om te kijken of er plek is. Maandabonnementen gaan hierbij voor.

En verder…

Je bent welkom om mee te doen. Als bepaalde oefeningen lastig zijn, kan de oefening altijd aangepast worden. Yoga is voor iedereen.