Lessen

Yoga is voor iedereen. Je wordt je bewust van je adem, ontdekt je eigen grenzen, vindt je balans en leert je ontspannen.

Lestijden

Ik geef op dinsdagavond in de Meijezaal van de Milandhof te Zegveld en op donderdagavond in de gymzaal van de Margrietschool, Oeralstraat in Woerden  Er is een les om 19.30 en om 20.45 uur. De lessen duren een uur. Je bent altijd welkom om een gratis proefles te volgen.  Graag wel even bellen  of emailen.  Telnr. 06-12917489.

In de schoolvakanties is er geen les. Herfstvakantie 19 en 21 okt. Kerstvakantie 28, 30 dec. en 4, 6 januari

Benodigdheden

Voor de yogales moet je zelf een yogamatje meenemen. Bij liggende of zittende oefeningen is het fijn een handdoek over het matje te leggen. Ook een kussentje kan prettig zijn. Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Voor de eindontspanning is het goed warme kleding of een dekentje bij je te hebben.

Kosten

De kosten van de lessen 27 euro per maand, aan het begin van de maand over te maken op banknummer NL76INGB0000017664. Bij starten midden in de maand wordt het bedrag aangepast. Losse les is €9,50, knipkaart 10 lessen is €90. Wel tevoren aanmelden om te kijken of er plek is. Maandabonnementen gaan hierbij voor.

En verder…

Verder geef ik ook les bij JBM Woerden op de maandagochtend. Zie voor opgave, tijden en kosten hun website.